ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

САНАТОРІЙ "ЖОВТЕНЬ" ПРИЙНЯВ НА ОБСЕРВАЦІЮ НОВУ ГРУПУ УКРАЇНЦІВ

28.04.2020

 

 

Група українців, які прибули минулої ночі спецрейсом з Маямі (США) в Київ, проходить обсервацію в Клінічному санаторії "Жовтень". З 259 пасажирів спецрейсу тільки 74 будуть проходити обов'язкову двотижневу обсервацію – інші роз'їхалися на самоізоляцію.

 

 

Санаторій "Жовтень" готувався до прийому всіх пасажирів рейсу – були підготовлені номери, проінструктований персонал.

 

Більшість гостей санаторію – понад 60 осіб – школярі, які поїхали в США за програмою Future Leaders Exchange Program (Програма обміну для майбутніх лідерів). Вони поїхали в США, щоб жити там в інших сім'ях і вчитися в Америці протягом року, але через епідемію повернулися раніше.

 

Гості санаторію задоволені умовами перебування – адміністрація і персонал "Жовтня" прислухаються до всіх прохань і зауважень обсервованих.

 

За словами директора санаторію Сергія Мельника, діти продовжують проходити навчання за програмою FLEP дистанційно.

 

"З огляду на, що діти продовжують дистанційне навчання в американських школах, спати вони лягають після півночі, оскільки через різницю в часових поясах уроки закінчуються дуже пізно. У зв'язку з цим ми прийняли рішення змінити систему харчування для дітей. Воно буде не триразовим, а п'ятиразовим – з "перекусом" пізнього вечора", – додав Сергій Мельник.

 

Нагадаємо, що за рішенням Кабміну після повернення в Україну громадяни можуть вибрати між двома варіантами – погодитися на 14 днів обсервації або встановити мобільний додаток від Мінцифри "Дiй вдома" і пройти самоізоляцію вдома.