ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

САНАТОРІЙ «ХМІЛЬНИК» У ЛІЗІ КРАЩИХ

        У відповідності до стратегічного курсу розвитку України Міжнародний економічний рейтинг «Ліга кращих» щорічно визначає провідні підприємства, які є основою для створення добробуту та соціального захисту всіх громадян держави.

       «Ліга кращих» ранжує близько 3 540 000 підприємств України, Росії та Німеччини усіх форм власності на підставі офіційних даних Державних органів статистики. Зокрема, враховуються такі показники як валовий прибуток, оборотні активи, виручка від реалізації, рентабельність продажів. Рейтингування відбувається автоматизовано, що виключає стороннє втручання та людський фактор.

        Профспілковий санаторій «Хмільник» здобув перевагу над конкурентами в групі «великі підприємства» згідно профілюючого КВЕД (86.10) – «Діяльність лікарняних закладів» та отримав статус-нагороду «Підприємство року - 2013». Головний лікар – Галаченко Олександр Олександрович за вагомий внесок в розвиток підприємства та талановите управління компанією нагороджений орденом «Лідер економіки» і сертифікатом «Керівник року».

            Почесна нагорода - це заслуга всього колективу санаторію «Хмільник»: кожного, хто віддає частину свого життя та вкладає свій професіоналізм в розбудову та налагоджену роботу оздоровниці.

Вітаємо весь колектив оздоровниці з визнанням на національному і міжнародному рівні!