ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

НОВИМ ОБ'ЄКТОМ ОБСЕРВАЦІЇ СТАВ САНАТОРІЙ "РОЩА" ПІД ХАРКОВОМ

23.04.2020 

Групу українців, які повернулися на батьківщину, прийняв на проходження обсервації Клінічний санаторій "Роща", у Харківській області.

За словами директора санаторію Валерія Журавльова, зараз у санаторії "Роща" проживає 19 осіб, які повернулися з Росії через пропускний пункт в селищі Гоптівка.

"Гості санаторію розміщені в одномісних номерах з усіма зручностями – тут є індивідуальний санвузол, балкон, телевізор. Вартість розміщення становить 720 гривень з особи на добу – в цю суму включено і харчування. Однак обсервовані проживають у нас безкоштовно – оплату здійснює Харківська обладміністрація", – пояснив Журавльов.

Директор наголосив, що представники Харківської ОДА спрацювали дуже оперативно і злагоджено, забезпечивши санаторій усіма засобами індивідуального захисту та дезінфекції. Обробка приміщень здійснюється суворо за приписом відповідно до норм МОЗ.

Валерій Журавльов уточнив, що на медичному посту постійно присутній лікар. Санаторний корпус, виділений для обсервації, щодня відвідують чотири людини – лікар, медсестра, офіціант і дезінфектор (санітар). Охорону здійснюють п'ять представників Нацгвардії і п'ять працівників Національної поліції.

Температурний скринінг проводиться два рази на день – вранці і ввечері. Люди з підвищеною температурою не виявлялися.

Після закінчення обсервації всі гості санаторію будуть протестовані на COVID-19 – санаторій забезпечений тест-системами – і на основі даних аналізу отримають довідку.

Як повідомлялося раніше, вже чотири санаторії "Укрпрофоздоровниці" приймають людей на обсервацію. Свої двері для українців, які повертаються з-за кордону, відкрили санаторій імені Пирогова ("Куяльник"), санаторій "Жовтень", санаторій "Україна" і санаторій "Роща".