ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

250 УКРАЇНЦІВ ПРИЙМЕ НА ОБСЕРВАЦІЮ САНАТОРІЙ "ЖОВТЕНЬ"

21.04.2020

Санаторій "Жовтень", розташований у Конча-Заспі під Києвом, прийме вже другу групу українців, які повертаються з-за кордону, на обсервацію.

 

Санаторій "Жовтень" вже підготовлений до прийому людей і забезпечений всіма необхідними засобами індивідуального захисту, санітарними і дезінфікуючими засобами.

 

Група буде проходити обсервацію 14 діб, згідно з розробленими нормами і рекомендаціями МОЗ України, з дотриманням соціальної дистанції, щоденним температурним скринінгом і контролем стану здоров'я.

 

Як повідомили в посольстві України в США, прямий рейс з Маямі в київський аеропорт Бориспіль для евакуації громадян України виконає 26 квітня авіакомпанія МАУ.

 

Квиток в один бік коштує 27100 грн. В ціну включено харчування, перевезення двох предметів ручної поклажі 7 кг і 5 кг, а також двох місць багажу вагою до 23 кг кожне. У заяві посольства України в США зазначено, що у вартість також входить 2-тижнева обсервация і харчування.

 

"При придбанні авіаквитків обов'язковою вимогою є надання згоди на проведення обсервації після повернення в Україну. Посилання на форму про проведення обсервації буде доступне при придбанні авіаквитка", – зазначили в посольстві.

 

Як повідомлялося раніше, першу групу українців санаторій "Жовтень" прийняв на обсервацію 9 квітня. Також відкрили свої двері для українців, які прибувають з-за кордону, санаторій "Україна" у Ворзелі і санаторій "Куяльник" в Одеській області.