ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

Вперше  в Україні  відбувся  тренінг  на  тему:

« Введення  до  Міжнародної  класифікації  функціонування,  обмежень     життєдіяльності  та  здоров’я ».

 Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1008-р затверджено план заходів із впровадження в Україні Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я (МКФ). Ініціатором впровадження в українській реабілітації МКФ офіційно є МОЗ України.

У зв’язку з цим, управлінням організації медичного забезпечення ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» за підтримки Голови Правління Суботи М.В. 6 жовтня поточного року, на базі клінічного санаторію ім. Пирогова (курорт Куяльник), вперше в Україні, відбувся тренінг на тему «Введення до Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я» для заступників головних лікарів та лікарів реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів системи.

Навчання організоване відповідно до спільного освітнього проекту ГО «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини» (Голова Правління проф. Владимиров О.А. ) та ГО «Всеукраїнське товариство нейрореабілітації» (Голова Правління к.м.н. Голик В.А.) під назвою «Імплементація МКФ в Україні».

Головна ціль тренінгу – надати можливість лікарям, що займаються реабілітацією хворих в санаторно-курортних закладах системи, набути навиків з використання міжнародної класифікації функціонування (МКФ) для всебічної оцінки і опису здоров’я пацієнта, встановлення цілей і задач реабілітації, управління роботою мультидисциплінарної бригади і формулювання реабілітаційного діагнозу. На тренінгу було багато задач і тестів, що значно активізували роботу слухачів.

         За результатами навчання слухачі отримали відповідні сертифікати.

 

                         Заступник  Голови  Правління

                         начальник  управління  організації

                         медичного  забезпечення

                         ПрАТ  «Укрпрофоздоровниця »                                        Т.В. Семикопна